Suvine vastuvõtt

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 10.05

Hakk-kotlet tatraga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/30/5/200

 

Teisipäev 11.05

Kanapasta

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/30/5/200

 

Kolmapäev 12.05

Köögivilja-kala ahjuroog

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/75/200/30/5/200

 

Neljapäev 13.05

Guljašš kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Reede 14.05

Maksakaste kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 10.05

Hakk-kotlet tatraga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/30/5/200

 

Teisipäev 11.05

Kanapasta

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/30/5/200

 

Kolmapäev 12.05

Köögivilja-kala ahjuroog

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/75/200/30/5/200

 

Neljapäev 13.05

Guljašš kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Reede 14.05

Maksakaste kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200