Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 03.10

Kapsa-hakklihahautis aurutatud kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Teisipäev 04.10

Kalahakkšnitsel kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/75/30/5/200

 

Kolmapäev 05.10

Linnuliha magushapus kastmes

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Neljapäev 06.10

Kanafilee koorekastmes tatraga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/30/5/200

 

Reede 07.10

Sealiha juustukattega

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/75/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 03.10

Kapsa-hakklihahautis aurutatud kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Teisipäev 04.10

Kalahakkšnitsel kartulitambiga


Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/75/30/5/200

 

Kolmapäev 05.10

Linnuliha magushapus kastmes

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Neljapäev 06.10

Kanafilee koorekastmes tatraga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/30/5/200

 

Reede 07.10

Sealiha juustukattega

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/75/30/5/200