Menüü

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00

 

Esmaspäev 20.01

Hakk-kotlet tatraga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

140/200/30/5/200

 

Teisipäev 21.01

Kanapasta

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/30/5/200

 

Kolmapäev 22.01

Maksakaste kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Neljapäev 23.01

Krõbedas koorikus kalake

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/50/30/5/200

 

Reede 24.01

Guljašš kartuliga 

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

150/200/30/5/200

Avaldatud 25.09.2019. Viimati muudetud 20.01.2025.