Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 10.06

Peedi-hakklihapada

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

400/30/5/200

 

Teisipäev 11.06

Kurzeme strooganov

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Kolmapäev 12.06

Küpsetatud kana kartuli ja valge põhikastmega

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/50/5/200

 

Neljapäev 13.06

Kalahakkšnitsel riisiga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/180/30/5/200

 

Reede 14.06

Chilli con Carne

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

150/200/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 10.06

Peedi-hakklihapada

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

400/30/5/200

 

Teisipäev 11.06

Kurzeme strooganov

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir


150/200/30/5/200

 

Kolmapäev 12.06

Küpsetatud kana kartuli ja valge põhikastmega

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/50/5/200

 

Neljapäev 13.06

Kalahakkšnitsel riisiga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/180/30/5/200

 

Reede 14.06

Chilli con Carne

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

150/200/30/5/200