Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 19.02

Küpsetatud kana kartuli ja valge põhikastmega

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/50/5/200

 

Teisipäev 20.02

Kurzeme strooganov

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Kolmapäev 21.02

Lõhepasta

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

400/50/30/5/200

 

Neljapäev 22.02

Peedi-hakklihapada

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

400/30/5/200

 

Reede 23.02

Chilli con Carne

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

150/200/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 19.02

Küpsetatud kana kartuli ja valge põhikastmega

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/50/5/200

 

Teisipäev 20.02

Kurzeme strooganov


Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

150/200/30/5/200

 

Kolmapäev 21.02

Lõhepasta

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

400/50/30/5/200

 

Neljapäev 22.02

Peedi-hakklihapada

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

400/30/5/200

 

Reede 23.02

Chilli con Carne

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

150/200/30/5/200