Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 20.03

Šnitsel ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/50/30/5/200

 

Teisipäev 21.03

Lõhelasanje

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Kolmapäev 22.03

Kana-karri riisiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200   

 

Neljapäev 23.03

Plov

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Reede 24.04

Lindströmi pihvid tatraga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

160/200/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 20.03

Šnitsel ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/50/30/5/200

 

Teisipäev 21.03

Lõhelasanje

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir


350/50/30/5/200

 

Kolmapäev 22.03

Kana-karri riisiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200   

 

Neljapäev 23.03

Plov

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Reede 24.04

Lindströmi pihvid tatraga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

160/200/30/5/200