Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 26.10

Hakklihakaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

150/200/30/5/200

 

Teisipäev 27.10

 

Ühepajatoit

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/50/30/5/200

 

Kolmapäev 28.10

 

Paneeritud kanafilee riisiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

120/200/75/30/5/200

 

Neljapäev 29.10

 

Heeringa kodujuustukaste keedukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

200/200/30/5/200

 

Reede 30.10

 

Sealiha-köögiviljapasta

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 26.10

Hakklihakaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

150/200/30/5/200

 

Teisipäev 27.10

 

Ühepajatoit

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/50/30/5/200

 

Kolmapäev 28.10

 

Paneeritud kanafilee riisiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

120/200/75/30/5/200

 

Neljapäev 29.10

 

Heeringa kodujuustukaste keedukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

200/200/30/5/200

 

Reede 30.10

 


Sealiha-köögiviljapasta

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/30/5/200