Toitlustamine
Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 20.03
Šnitsel ahjukartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/50/30/5/200
Teisipäev 21.03
Lõhelasanje
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Kolmapäev 22.03
Kana-karri riisiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
150/200/30/5/200
Neljapäev 23.03
Plov
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Reede 24.04
Lindströmi pihvid tatraga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
160/200/30/5/200
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 20.03
Šnitsel ahjukartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/50/30/5/200
Teisipäev 21.03
Lõhelasanje
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Kolmapäev 22.03
Kana-karri riisiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
150/200/30/5/200
Neljapäev 23.03
Plov
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/50/30/5/200
Reede 24.04
Lindströmi pihvid tatraga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
160/200/30/5/200