Toitlustamine
Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 19.04
Paneeritud tursafilee kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
120/200/30/5/200
Teisipäev 20.04
Kana poolkoivad sinepi-meekastmes
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/75/30/5/200
Kolmapäev 21.04
Karjase pirukas
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/75/30/5/200
Neljapäev 22.04
Tatra panniroog kanalihaga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/75/30/5/200
Reede 23.04
Sealiha koorekaste kartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
150/200/30/5/200
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 19.04
Paneeritud tursafilee kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
120/200/30/5/200
Teisipäev 20.04
Kana poolkoivad sinepi-meekastmes
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
140/200/75/30/5/200
Kolmapäev 21.04
Karjase pirukas
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/75/30/5/200
Neljapäev 22.04
Tatra panniroog kanalihaga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
350/75/30/5/200
Reede 23.04
Sealiha koorekaste kartuliga
Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir
150/200/30/5/200