Toitlustamine
Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 22.04
Sealiha koorekaste kartuliga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
150/200/30/5/200
Teisipäev 23.04
Paneeritud tursafilee kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
120/200/30/5/200
Kolmapäev 24.04
Karjase pirukas
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
350/75/30/5/200
Neljapäev 25.04
Kana poolkoivad sinepi-meekastmes
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
140/200/75/30/5/200
Reede 26.04
Tatra panniroog kanalihaga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
350/75/30/5/200
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 22.04
Sealiha koorekaste kartuliga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
150/200/30/5/200
Teisipäev 23.04
Paneeritud tursafilee kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
120/200/30/5/200
Kolmapäev 24.04
Karjase pirukas
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
350/75/30/5/200
Neljapäev 25.04
Kana poolkoivad sinepi-meekastmes
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
140/200/75/30/5/200
Reede 26.04
Tatra panniroog kanalihaga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
350/75/30/5/200