Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 19.04

Paneeritud tursafilee kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

120/200/30/5/200

 

Teisipäev 20.04

Kana poolkoivad sinepi-meekastmes 

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/75/30/5/200

 

Kolmapäev 21.04

Karjase pirukas

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/75/30/5/200

 

Neljapäev 22.04

Tatra panniroog kanalihaga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/75/30/5/200

 

Reede 23.04

Sealiha koorekaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

150/200/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 19.04

Paneeritud tursafilee kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

120/200/30/5/200

 

Teisipäev 20.04

Kana poolkoivad sinepi-meekastmes 

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/75/30/5/200

 

Kolmapäev 21.04

Karjase pirukas

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/75/30/5/200

 

Neljapäev 22.04

Tatra panniroog kanalihaga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/75/30/5/200

 

Reede 23.04

Sealiha koorekaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir


150/200/30/5/200