Talvine vastuvõtt

Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 18.01

Hakk-kotlet ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

140/200/30/5/200

 

Teisipäev 19.01

Kanapasta

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/30/5/200

 

Kolmapäev 20.01

Maksakaste kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

150/200/30/5/200

 

Neljapäev 21.01

Köögivilja-kala ahjuroog

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/75/200/30/5/200

 

Reede 22.01

Guljašš kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

150/200/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 18.01

Hakk-kotlet ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

140/200/30/5/200

 

Teisipäev 19.01

Kanapasta

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/30/5/200

 

Kolmapäev 20.01

Maksakaste kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

150/200/30/5/200

 

Neljapäev 21.01

Köögivilja-kala ahjuroog

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

350/75/200/30/5/200

 

Reede 22.01

Guljašš kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja –keefir

150/200/30/5/200