Koolielu

Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 21.11

Pasta Bolognese

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/30/5/200

 

Teisipäev 22.11

Sinepine sealiha ahjukartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/100/30/5/200

 

 

Kolmapäev 23.11

Tuunikala-kodujuustukaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Neljapäev 24.11

Mulgipuder sealihaga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Reede 25.11

Pilaff kanaliha ja kikerhernestega

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 21.11

Pasta Bolognese

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/30/5/200

 

Teisipäev 22.11

Sinepine sealiha ahjukartuliga


Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

140/200/100/30/5/200

 

 

Kolmapäev 23.11

Tuunikala-kodujuustukaste kartuliga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

200/200/30/5/200

 

Neljapäev 24.11

Mulgipuder sealihaga

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200

 

Reede 25.11

Pilaff kanaliha ja kikerhernestega

Leib, sepik, või, morss, koolipiim ja keefir

350/50/30/5/200