Toitlustamine
Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 10.06
Peedi-hakklihapada
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
400/30/5/200
Teisipäev 11.06
Kurzeme strooganov
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
150/200/30/5/200
Kolmapäev 12.06
Küpsetatud kana kartuli ja valge põhikastmega
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
130/200/50/5/200
Neljapäev 13.06
Kalahakkšnitsel riisiga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
130/180/30/5/200
Reede 14.06
Chilli con Carne
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
150/200/30/5/200
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 10.06
Peedi-hakklihapada
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
400/30/5/200
Teisipäev 11.06
Kurzeme strooganov
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
150/200/30/5/200
Kolmapäev 12.06
Küpsetatud kana kartuli ja valge põhikastmega
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
130/200/50/5/200
Neljapäev 13.06
Kalahakkšnitsel riisiga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
130/180/30/5/200
Reede 14.06
Chilli con Carne
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
150/200/30/5/200