Toitlustamine
Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 06.05
Pikkpoiss riisi ja Raita kastmega
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
130/200/75/30/5/200
Teisipäev 07.05
Linnulihaorsotto
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
400/75/30/5/200
Kolmapäev 08.05
Lasanje
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
350/75/30/5/200
Neljapäev 09.05
Paneeritud kalafilee kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
130/200/75/30/5/200
Reede 10.05
Ahjus küpsetatud sealiha kartuliga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
140/200/75/30/5/200
KOOLITOIDU MENÜÜ
Esmaspäev 06.05
Pikkpoiss riisi ja Raita kastmega
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
130/200/75/30/5/200
Teisipäev 07.05
Linnulihaorsotto
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
400/75/30/5/200
Kolmapäev 08.05
Lasanje
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
350/75/30/5/200
Neljapäev 09.05
Paneeritud kalafilee kartulitambiga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
130/200/75/30/5/200
Reede 10.05
Ahjus küpsetatud sealiha kartuliga
Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir
140/200/75/30/5/200