Toitlustamine

Söökla on avatud
E-R 8.00-15.00


KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 06.05

Pikkpoiss riisi ja Raita kastmega

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/75/30/5/200

 

Teisipäev 07.05

Linnulihaorsotto

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

400/75/30/5/200

 

Kolmapäev 08.05

Lasanje

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/75/30/5/200

 

Neljapäev 09.05

Paneeritud kalafilee kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/75/30/5/200

 

Reede   10.05

Ahjus küpsetatud sealiha kartuliga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

140/200/75/30/5/200

KOOLITOIDU MENÜÜ

 

Esmaspäev 06.05

Pikkpoiss riisi ja Raita kastmega

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/75/30/5/200

 

Teisipäev 07.05

Linnulihaorsotto

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir


400/75/30/5/200

 

Kolmapäev 08.05

Lasanje

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

350/75/30/5/200

 

Neljapäev 09.05

Paneeritud kalafilee kartulitambiga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

130/200/75/30/5/200

 

Reede   10.05

Ahjus küpsetatud sealiha kartuliga

Leib, sepik, või, morss, piim ja keefir

140/200/75/30/5/200