Suši valmistamine kodusel viisil

12. June 2021

Price35
Location Valgamaa Kutseõppekeskus
Koolituse käigus õpetatakse koduste vahenditega valmistama sušit.

Õppe sisu:

Õppe sisu: 

-riisi ettevalmistus, riisi keetmine ja maitsestamine aurus

- nõuanded tooraine hankimiseks ja ettevalmistamiseks

- rullime: 

1) nori väljaspool rulli

2) riis väljas, nori rulli sees

3) tempura suši valmistamine


-sušimakide lõikamine


Valminud suši esitlus, koos jaapanipärase jasmiini teega, analüüs õppepäevale.


Sihtgrupid:
Inimesed, kes tunnevad rõõmu kokkamisest.
Maht: 4 akad. tundi
  • Auditoorne: 1 akad. tundi
  • Praktika: 3 akad. tundi

Koolitaja :
  • Kadri Vallimäe-Pähk
Projektijuht: Hanna - Liisa Tamm, hannaliisa.tamm@gmail.com

Lisainfo
Additional information in Juhan Link will open on a new page
Look more trainings
Опубликовано 20.01.2021. Last changed 05.02.2023.