Uudised

Maitserikas Gout De France nädal 19. aprill


15.-28. aprillini toimub üle maailma prantsuse toidu festival, mida korraldavad Prantsuse Vabariigi saatkonnad. Valgamaa Kutseõppekeskuse I ja II kursuste kokaõpilased koos õpetajatega Erko, Juri ja Evelyn osalesid selles huvitavas ja maitserohkes ürituses. 15. ja 16. aprillil pakuti õpperestoranis Taru prantsuse toite. 19 aprillil pakuti VKOK-i kohvikus ahvatlevaid ja magusaid küpsetisi,mis panid ilusa ja  magusa punkti nädalale . Suur tänu kõigile, kes aitasid kaasa selle huvitava ja hariva ettevõtmise õnnestumisele.

15.-28. aprillini toimub üle maailma prantsuse toidu festival, mida korraldavad Prantsuse Vabariigi saatkonnad. Valgamaa Kutseõppekeskuse I ja II kursuste kokaõpilased koos õpetajatega Erko, Juri ja Evelyn osalesid selles huvitavas ja maitserohkes ürituses. 15. ja 16. aprillil pakuti õpperestoranis Taru prantsuse toite. 19 aprillil pakuti VKOK-i kohvikus ahvatlevaid ja magusaid küpsetisi,mis panid ilusa ja  magusa punkti nädalale . Suur tänu kõigile, kes aitasid kaasa selle huvitava ja hariva ettevõtmise õnnestumisele.